Volmerlaan 11 ( K ) 

2de etage

2288 GD Rijswijk

voldoende parkeergelegenheid

Tram lijn 17 en bus lijn 30 vlakbij

Bereikbaarheid
Wan Sabai is heel goed bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen op enige minuten van de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten bij Wan Sabai. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit gaat u rechtdoor de “Polakweg op”. Na 250 meter slaat u rechtsaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand het pand Volmerlaan 11 waar Wan Sabai is gevestigd.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u linksaf de “Polakweg” op. . Na 250 meter slaat u rechtsaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand het pand Volmerlaan 11 waar Wan Sabai is gevestigd.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is wan Sabai gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u linksaf de “Polakweg” op. . Na 250 meter slaat u rechtsaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand het pand Volmerlaan 11 waar Wan Sabai is gevestigd.