Massage Rijswijk » Prijslijst » Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is van oorsprong een oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben.

De stempels die tijdens de Kruidenstempelmassage gebruikt worden, zijn gevuld met Thaise kruiden. Naast de kruidenstempels wordt er ook gebruik gemaakt van olie.

Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het ontspannende effect vergroot.

De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend. Onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook zeer ontspannend. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

De voordelen van de Kruidenstempelmassage

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepele spieren. De helende effecten van de kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden hierdoor sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Voor wie?

De kruidenstempelmassage is een ideale massage voor iedereen die gespannen, moe of lusteloos is. Deze Kruidenstempel massage is bijzonder geschikt voor mensen met spierklachten, reuma, spit en jicht. Tijdens deze behandeling ligt u comfortabel op de massagetafel.